Administratiekantoor Belastingaangifte
 

Belastingaangifte 2020

Wij wensen al onze opdrachtgevers een productief en gezond 2021 en een snelle terugkeer naar het 'normale' !

Namens Rick, Kees, Harry en Ed. 

 

Vanaf 1 maart 2021 kunnen de aangifte Inkomstenbelasting/premie volksverzekeringen 2020 en de aangifte vennootschapsbelasting 2020 digitaal worden ingestuurd naar de Belastingdienst.

Vanaf 1 maart 2020 kan de vooraf ingevulde aangifte Inkomstenbelasting 2020 worden gedownload vanaf www.mijnbelastingdienst.nl. Voor al mijn relaties wordt een VIA machtiging aangevraagd bij de Belastingdienst. 

De termijn voor het indienen van de aangifte Inkomstenbelasting 2020 is 1 mei 2021 zonder uitstel.

De termijn voor het indienen van de aangifte vennootschapsbelasting 2020 is 1 juni 2021 zonder uitstel.

Wij vragen voor alle opdrachtgevers automatisch uitstel aan tot 1 mei 2021, in bijzondere gevallen kan het uitstel verlengd worden. Bijvoorbeeld wanneer de gegevens van 2020 (nog) niet bekend zijn.

Tevens vragen wij voor onze relaties ieder jaar via onze software SBA-, VIA- en SBT machtigingen aan.

Met deze machtigingen kunnen wij de gegevens van de Belastingdienst binnenhalen en volgen en indien gewenst snel reageren.

Ons advies is om je aangifte zo snel mogelijk in te dienen of vraag een voorlopige aanslag te betalen om belasting rente te voorkomen. 

 

De keuze

Op zoek naar hulp bij uw administratie?  

De keuze voor het verwerken van de administratie is tegenwoordig ongekend. Online boekhouden, uitbesteden via een accountant of administratiekantoor, zelf een financieel software pakket aanschaffen of bijhouden in een Excelsheet. Mogelijkheden genoeg, wat is de juiste keuze?

Ed Verhelst Administratie & Advies helpt u de juiste keuze te maken. Ik heb de intentie om u te adviseren om uw administratie probleemloos in te richten en te verzorgen tegen een acceptabel tarief. Ik richt mij op eenmanszaken, BV's met en zonder personeel, starters en zzp-ers.

De nadruk ligt op duidelijke rapportage, betrouwbaarheid en continuïteit, op basis van 25 jaar ervaring met administraties in commerciële ondernemingen.

 
IMG_3194 (2).JPG

Kom eens kennismaken

Wij maken graag kennis. Het eerste gesprek of offerte is gratis en geheel vrijblijvend.

Mijn naam is Rick Verhelst, ik werk sinds 3 jaar samen met mijn vader en volg een MBO opleiding Bedrijfsadministratie.

Ik begeleid en ondersteun veel jonge en startende ondernemers, in deze lastige Coivid-19 tijd gaat de meeste communicatie via social media. 

Maak een afspraak via e-mail info@edverhelst.nl of rick@edverhelst.nl

 
IMG_3149 (2).JPG

Kom eens kennismaken

In februari 2011 ben ik een administratiekantoor gestart, in de eerste 2 jaar heb ik via het medium internet mijn eerste opdrachtgevers en klanten binnengehaald. Zowel ondernemingen als wel particulieren. Er is veel vraag naar een betrouwbare adviseur, mijn werkzaamheden zijn de laatste jaren verschoven van administraties naar belasting advies. 

Ondanks de grote informatie stroom via internet en het grote aanbod van financiële systemen 'on line' en 'in de cloud' is er veel behoefte aan goede en juiste informatie.

 

Bel 06-22558580

Bezoekadres Cruquiusweg 1, 2102 LS Heemstede

Kamer 2.09 en 2.10

 

Belastingdienst shutterstock.jpg

 

Belastingplan 2020

In plaats van 4 belastingschijven zijn er in 2020 nog maar 2 belastingtarieven. Een basistarief van 37,35% en een toptarief van 49,5%. Het toptarief geldt bij een inkomen van meer dan € 68.507.

De algemene heffingskorting en de arbeidskorting worden verhoogd.

Uitstel Covid-19

Ben je ondernemer en heeft je onderneming betalingsproblemen vanwege de coronacrisis? Dan kun je tot 1 april 2021 bijzonder uitstel van betaling aanvragen. Heb je al bijzonder uitstel van betaling? Dan kun je ons vragen het te verlengen. Ook dit kan tot 1 april 2021.


Aangifte inkomstenbelasting 2020

Vanaf 1 maart doen miljoenen mensen aangifte inkomstenbelasting over het jaar 2020. Zo’n 6,8 miljoen particulieren en 1,4 miljoen ondernemers ontvangen hiervoor een uitnodiging. Tot 1 mei kunnen mensen aangifte doen. Iedereen die dat voor 1 april doet, hoort vóór 1 juli of ze geld terugkrijgen of moeten betalen. Mensen die hulp nodig hebben bij het doen van de aangifte krijgen ondersteuning.

De Belastingdienst heeft ook dit jaar weer veel gegevens vooraf ingevuld om aangifte doen zo makkelijk mogelijk te maken. Zo helpt de Belastingdienst mensen tijdig aangifte te doen. Deze gegevens moeten altijd gecontroleerd worden.

Hulp bij aangifte

mobiel 06-22558580

e-mail info@edverhelst.nl