Administratiekantoor Belastingaangifte
 

Nieuws

Nieuwe naam

Per 1 januari 2021 is onze naam veranderd in Rick en Ed Verhelst Administratie & Advies.

Rick Verhelst, is 23 jaar en werkt 3 jaar als administrateur, hij volgt op het moment een MBO opleiding Bedrijfsadministratie. 

Nieuwe medewerkers

Om je beter van dienst te zijn hebben wij ons team versterkt met de heer Cees Ripzaad, Kees heeft een uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven en heeft de laatste 20 jaar als CEO gewerkt bij een van de grootste ingenieursbureaus in Nederland. Onze opdrachtgevers gaan profiteren van zijn grote kennis op het gebied van B.V.'s. Kees is op 1 december 2020 in dienst getreden.

 

 

 

 

Adres Cruquiusweg 1 2012 LS Heemstede

Belastingdienst shutterstock.jpg

 

Belastingplan 2020

In plaats van 4 belastingschijven zijn er in 2020 nog maar 2 belastingtarieven. Een basistarief van 37,35% en een toptarief van 49,5%. Het toptarief geldt bij een inkomen van meer dan € 68.507.

De algemene heffingskorting en de arbeidskorting worden verhoogd.

Uitstel Covid-19

Ben je ondernemer en heeft je onderneming betalingsproblemen vanwege de coronacrisis? Dan kun je tot 1 april 2021 bijzonder uitstel van betaling aanvragen. Heb je al bijzonder uitstel van betaling? Dan kun je ons vragen het te verlengen. Ook dit kan tot 1 april 2021.


Aangifte inkomstenbelasting 2020

Vanaf 1 maart doen miljoenen mensen aangifte inkomstenbelasting over het jaar 2020. Zo’n 6,8 miljoen particulieren en 1,4 miljoen ondernemers ontvangen hiervoor een uitnodiging. Tot 1 mei kunnen mensen aangifte doen. Iedereen die dat voor 1 april doet, hoort vóór 1 juli of ze geld terugkrijgen of moeten betalen. Mensen die hulp nodig hebben bij het doen van de aangifte krijgen ondersteuning.

De Belastingdienst heeft ook dit jaar weer veel gegevens vooraf ingevuld om aangifte doen zo makkelijk mogelijk te maken. Zo helpt de Belastingdienst mensen tijdig aangifte te doen. Deze gegevens moeten altijd gecontroleerd worden.

Hulp bij aangifte

mobiel 06-22558580

e-mail info@edverhelst.nl